Passa på att spela tennis i sommar! På Hyllie Sportcenters fina grusbanor har MBTK massor av aktiviteter och regnar det går vi in och spelar – svårslaget! Vi har platser kvar till de flesta arrangemang och anmäler du dig före den 1 juni* erbjuder klubben 10% rabatt på deltagaravgiften.

All information om MBTK:s sommaraktiviteter hittar du här:

Tennis

 

 

Här följer lite av vad som händer på tennisbanorna!

För vuxna
För dig som är nybörjare är sommaren en perfekt tidpunkt att komma igång. Anmäl dig till sommarträningen två kvällar per vecka de veckor du är i stan, eller rivstarta karriären med en tvådagars intensivkurs!

Du som har spelat mer tennis, även på avancerad nivå, har samma möjligheter. Vi har träningsgrupper och intensivkurser anpassade för alla.

För barn och ungdomar
Juniorerna bjuder vi på träningsläger i form av årets stora tennishöjdpunkt: MBTK:s stora sommarläger i början av sommaren och det traditionella Back-to-school strax innan skolstarten. Dessa träningsläger är öppna även för den som inte tränat i klubben tidigare, och det finns grupper alltifrån nybörjare till unga tävlingsspelare.
Sommarträningen, två kvällar per vecka under veckor du väljer själv, finns även för juniorer på alla nivåer.

Under sommarlovets sista fyra veckor öppnar vi upp både tennis- och padelbanor för Malmö ungdomar. Vecka 29 och 30 är det öppet hus, vecka 21 och 32 prova på med riktiga
träningar, allt helt utan kostnad!

Hoppas vi ses på tennisbanan i sommar!
Soliga majhälsningar, MBTK

*Ange koden HSC2018 för att utnyttja erbjudandet