Badminton – Spelglädje & Gemenskap!

Badminton är en härlig sport för alla åldrar och ambitionsnivåer. Man behöver inte vara särskilt duktig för att ha trevligt. Men det finns också gott om utmaningar, för den som vill ha sådana. Badminton är dessutom en billig sport, det krävs t.ex. inga speciella kläder; shorts och t-shirt duger bra. Racket finns det i många prislägen, från några hundralappar och upp.

10 förstklassiga banor!

Badmintonklubben Fridhems Racket Club (FRC) har tillgång till 10 förstklassiga banor och bedriver en bred verksamhet på både junior- och seniorsidan. Badmintonskolan erbjuder träning två gånger i veckan och tävlingspelare tränar flera gånger i veckan.

Badminton_tjej1

Fridhems Racket Club

BADMINTONKLUBBEN I MALMÖ!

Fridhems Racket Club är klubben för dig som gillar att spela badminton och som tycker att spelglädje och gemenskap är viktigt. Till oss är du välkommen vare sig du är nybörjare eller har spelat flera år. Vi har träningsgrupper för alla åldrar.

Som nybörjare börjar du oftast i badmintonskolan, för att sedan, om du vill, utöka träningen. Och om du så småningom vill börja tävla lite, finns det goda möjligheter att få vara med i lokala tävlingar. Du som har spelat några år och vill satsa lite mer på din badminton, kan träna flera gånger i veckan och får tävla för klubben i flera sammanhang. På individuella tävlingar eller i seriespelet. Men, tävling eller inte tävling, det viktiga är att vi alla trivs och har roligt tillsammans!

Telefon till FRC: 0707-54 72 37

Medlemsförmåner:
Seriespel och klubbkvällar
Medlemsrabatter
Billigare banpriser
Elever spelar gratis på obokade banor!

Fridhem_racket_logga

Anna_badminton_side