Cheerleading_pyramid1
Cheerleading_girls1

CHEERLEADING

– DEN NYA TRENDIGA SPORTEN!

CHEER INFINTIY ATHLETICS är en högt satsande cheerleadingförening, som genom glädje, kärlek och gemenskap hela tiden sätter nya mål och utvecklas inom sporten. Föreningen har sedan 2013 sin verksamhet på Hyllie Sportcenter.

– Vi har runt tvåhundra medlemmar – fördelade på åtta tävlingslag. Den yngsta medlemmen är sju år och den äldsta är tjugofyra år, säger Gunilla Dahnleius, som är föreningens ordförande, och tillägger:

– Vår verksamhet är tävlingsinriktad så vi tränar för att tävla.

Infinitys coacher är erfarna, engagerade och välmeriterade. De har tillsammans bl.a 26 Guld, 13 Silver, 8 Brons och är utbildade på nybörjare, fortsättning och avancerad nivå och har bra kunskap inom skadehantering.

Cheerleading2

Kärlek, glädje och gemenskap

Vår träningshall med utrustning är noga utvald och belägen på Hyllie Sportcenter i Malmö. Vi har de mest engagerade coacherna du kan hitta, och tillsammans kommer de lyfta dig och ditt lag dit ni vill nå. Cheer Infinity Athletics är DIN förening – en plats där både ansvariga, tränare och aktiva jobbar tillsammans nere på träningsmattan.

Detta får du som aktiv i Cheer Infinity Athletics:
• Träningar 1, 2 respektive 3 gånger i veckan i våra två hallar på Hyllie Sportcenter

• Professionell utrustning i form av cheerleadingmattor, airfloor och airtrack.
Vi strävar även efter att så fort som möjligt fylla på med ytterligare gymnastikutrustning och spring floor

• Coachning av de mest engagerade cheerleadingtränarna du kan hitta. Med utbildningar på olika nivåer och många guld på meritlistan är de bland de bästa i landet

• Cheerleadinglicens och Försäkring

• ​Infinity Camp och andra gemensamma aktiviteter som showcases, uppvisningar och gettogethers

• Garanti att utvecklas och möjlighet att nå dina drömmar

Cheerleading4

Vill du börja med Cheerleading?

Infinity har tryout inför varje säsong och alla är välkomna att söka. Du söker till Infinity och coacherna placerar dig sedan i det lag du platsar bäst. Vid behov tas nya medlemmar även under säsongens gång. Håll utkik på vår hemsidan för att se nästa chans att gå på tryout. Där kan du även följa de olika lagens tävlingar!

Infinity har duktiga koreografer som utformar spännande cheerleadingprogram där Du får glänsa.

Cheerleading3