Gymnastik för alla!

På Hyllie Gymnastikförening (Hyllie GF) finns aktiviteter för alla barn & unga, från två år! Vi är anslutna till Riksidrottsförbundet genom Svenska Gymnastikförbundet. Hyllie GF är också samordnare av olika lov-aktiviteter och barnkalas på Hyllie Sportcenter.

Parkour, Dance Gymnastics, Breakdance, Barndans, Familjegympa, Bamsegympa och Barngymnastik!

– Parkour har vuxit något enormt. Vi har 11 grupper med barn i åldrarna sex till femton år och vi jobbar hela tiden på att utöka vår verksamhet, vi har bland annat att startat upp grupper för ungdomar i 10-15 års ålder samt börjat med Freerunning för de som tränat ett tag, berättar Hyllie GF:s konsulent Ola Lind, och fortsätter: – I Dance Gymnastics tävlar våra duktiga tjejer regelbundet i Skånecupen och  har tagit hem flera medaljer. Breakdance, som är vårt senaste tillskott startat av våra duktiga ledare Måns & Bruno, har blivit väldigt populärt!

gympa4

Clasine_gympa

Hyllie Gymnastikförening

GYMPA & HA KUL MED OSS!

Hyllie GF vänder sig till barn och ungdomar från 2 års ålder. Vårterminen startar v. 4 och håller på t.o.m. v. 22. Vi har uppehåll under terminerna vid allmänna helgdagar (röda dagar) och skollov.

Terminsavgifter våren 2019

Familjegympa – max 12 barn/grupp: Här gympar barn och föräldrar tillsammans. Du som förälder är aktivt med på gymnastiken och ditt barn får möjlighet att träna upp sina grundmotoriska färdigheter. För barn i åldern 2-4 år.
Pris: 1 ggr/v: 850 kr/termin.

Bamsegympa – max 15 barn/grupp: Vänder sig till barn i åldern 3-6 år. Aktiv lek som ger en bra och omväxlande motorisk träning tillsammans med Bamse och hans vänner.
Pris: 1 ggr/v: 1020 kr/termin

Barndans – max 15 barn/grupp: Vänder sig till barn i åldern 4-8 år. Dans och lek i roliga former. Barnen får under terminen lära sig danssteg och en lättare koreografi.
Pris: 1 ggr/v: 1020 kr/termin

Barngymnastik- max 12 barn/grupp: Introduktion till gymnastik. Hopp, kullerbyttor, hjulningar, gymnastiska övningar och lek! För barn 5-8 år. 
Pris: 1 ggr/v: 1020 kr/termin

Parkour & Freerunning – max 15 barn/grupp: Målet med Parkour är att kunna forcera olika typer av hinder med enbart kroppen som hjälpmedel. Parkour innehåller rörelser som hopp, rullar och olika tekniker för att ta sig förbi hinder. Från 6 år och uppåt.
Pris: 1 ggr/v: 1200 kr/termin
Pris 2 ggr/v: 1920 kr/termin

Dance Gymnastics – max 15 barn/grupp: Dance Gymnastics är en blandning av dans och gymnastik. Barnen får under terminen lära sig grundläggande gymnastik, danssteg och en koreografi som de visar upp vid terminens slut. Det är en rolig och varierande träningsform som uppmuntrar till rörelseglädje! Från 6 år och uppåt.
Pris: 1 ggr/v: 1200 kr/termin
Pris: 2 ggr/v: 1920 kr/termin

Breakdance – max 15 barn/grupp: Från 6 år och uppåt. Lär dig dansa breakdance med erfarna ledare, med inslag av streetdance och hiphop.
Pris: 1 ggr/v: 1200 kr/termin

 


En medlemsavgift på 100 kr/junior, 150 kr/senior per kalenderår tillkommer. Alla terminsavgifter gäller för ett tillfälle per vecka om inte annat anges. Ett provtillfälle ingår i början av terminen.

För mer information kontakta oss på tel 040-37 78 04
E-mail: ola@hylliesportcenter.com

;

Hyllie GF föreningskläder

 

I samarbete med Stadium Team Sales har Hyllie GF tagit fram sin egen klädprofil med föreningsjacka, byxor, träningskläder med mera.

Klicka här för att se hela utbudet: Hyllie GF på Stadium Team Sales

OBS! Sista beställningsdag för denna period är den 28 april!

Betalning görs till Bankgiro 5006-3593, ange barnets för- & efternamn i meddelande.

Betalning måste vara inkommen senast 28 april för att beställningen ska gå igenom!

Leveranstid till föreningen ca 4 veckor.

Beställningen är bindande.

Frågor: ola@hylliesportcenter.com

Beställ kläder via knappen nedan!

Dance Gymnastics

Gymnastik & dans tillsammans!

Det finns tre typer av grupper inom Dance Gymnastics hos Hyllie GF, nybörjargrupper från 6 år, fortsättningsgruppen från 12 år och tävlingsgruppen för de som har gått ett tag och börjat tävla.

I nybörjargruppen fokuserar vi på grunderna inom gymnastik och dans. Det är en utmärkt träningsform som ger barnen god motorik, koordination och styrka under lekfulla former. Träningen håller hög kvalité och ledarna är välutbildade med lång erfarenhet.

Fortsättningsgruppen tävlar i Aerobic Gymnastics och flickorna i denna grupp har tränat i några terminer. Vi åker på flera tävlingar runt om i Skåne och har tagit flera medaljer i SkåneCupen. Tillsammans med två andra föreningar i Skåne arrangerar vi läger och uppvisningar.

Vid frågor vänligen kontakta ola@hylliesportcenter.com 

Parkour & Freerunning

Parkour handlar om att ta sig från punkt A till B och på vägen kunna forcera olika typer av hinder med enbart kroppen som hjälpmedel. Parkour innehåller rörelser som hopp, rullar och olika tekniker för forcera hinder. Våra ledare är erfarna och har lärt ut parkour under flera år. Vi har tre typer av grupper:

Steg 1 –  för barn & nybörjare från 6 år,
Fokus på finmotoriska övningar, grundläggande parkourtekniker och kroppskontroll – i lekfulla former. En kombination av gympa & parkour.

Steg 2 – för nybörjare och fortsättning från 8 år.
Här har vi mer fokus på grundläggande samt avancerade parkourtekniker och hopp. Mycket fokusu på att stärka kroppen för att kunna utöva parkour på ett säkert sätt och undvika skador.

Steg 3 – från 8 år. Krav att man har tränat parkour ett par terminer och behärskar grundteknikerna bra.
Med goda parkourkunskaper som bas lär barnen sig Freerunning, volter & andra avancerade tekniker kopplat till parkour.

Behandling av personuppgifter

Inom idrottsrörelsen behandlar vi en stor mängd personuppgifter. De används bland annat till att hålla ordning i medlemsregister, fördela ekonomiska stöd eller arrangera tävlingar.

Det finns särskilda regler för hur personuppgifter ska hanteras på ett tryggt och säkert sätt. Den 25 maj 2018 kommer personuppgiftslagen ersättas av den nya dataskyddsförordningen (GDPR), vilket gör att kraven förändras något. Med anledning av dessa förändringar har vi kompletterat medlemsvillkoren med en integritetspolicy. Den beskriver mer utförligt hur och varför vi sparar dina personuppgifter samt vilka rättigheter du har. Vill du läsa mer om integritetspolicyn så hittar du den här