Theo_Banners_1180x500

Nu startar vi junior-
stegen för alla unga
som är sugna på match

Läs mer
Tennis_romance

Morgonpigg? Nu
har vi morgontennis
med god frukost!
varje fredag kl 07-09!

Välkommen!
Tennis_bannerSIDE_1180x500

Spela tennis på
Malmös roligaste
tennisskola!

Boka här
Tennis_handshake

Pigg på att spela match
på motionsnivå?
Upptäck Dubbelstegen
& Tennisträffen på MBTK

Läs mer
Tennis_nattjej_1180x500

Vi har Play and Stay
tennisskola på
MBTK – från 5 år!

Läs mer

TENNISKLUBBEN FÖR ALLA!

Tennis är en sport som alla kan spela, och ha roligt med hela livet. I Malmö Bellevue tennisklubb är alla lika välkomna, oavsett vilken ambition man har med sin tennis. Vi anordnar aktiviteter och träning för barn från fem år, för ungdomar, för motionärer och elitspelare, det finns något för alla! På Hyllie Sportcenter förfogar vi över 14 Tennisbanor, varav 8 inne och 6 ute.

Vi erbjuder bl.a seriespel & klubbkvällar, tennisläger, rullstolstennis och morgontennis. I MBTK finns en lång tradition av att vara en levande förening med stark gemenskap, öppen för alla oavsett vem man är eller var man bor. Gör oss sällskap!

Alla kan spela på MBTK!

Vi använder träningskonceptet Play & Stay, som består av ett antal program som anpassar tennisträningen för olika åldrar och färdigheter och gör det kul samt enkelt att spela tennis. För våra yngre spelare använder vi programmet Tennis 10s.

Tennis_salomon

Tennis_skola

ROLIGASTE TENNISSKOLAN!

Vår ambition är att vara den bästa och roligaste tennisskolan! Vi vill lära alla barn och ungdomar att spela tennis.

Därför bjuder vi alla på mer tennisskola för pengarna: Utöver den vanliga träningen arrangerar vi utan kostnad klubbkvällar där det bland annat ges tillfälle att prova nya sporten padel. Alla barn i tennisskolan får en snygg T-shirt. 

Tennis_black_Ludde2

Malmö Bellevue tennisklubb 

Nu är vi även en padelklubb

MBTK är en av Sveriges äldsta tennisklubbar, med anor redan från år 1899. Alla är välkomna – yngre som äldre, från nybörjare till elitspelare – alla får plats! Vi har ett stort antal först-klassiga tennisbanor både inne och ute. Nu är vi även en padelklubb med mycket aktivitet.
Tel till MBTK: 076-867 07 79.

Medlemsförmåner:
Seriespel och klubbkvällar
Medlemsrabatter
Billigare banpriser
Elever spelar gratis på obokade banor!

MBTK_logo

Tennis_black_Alice

PIGG PÅ ATT SPELA MATCH?Anna_match2


För dig som är motionsspelare och pigg på att spela match och träffa nya tennisspelare under trevliga former har vi två motionsserier på MBTK.

Tennisträffen är en singelmatch serie med sex olika divisioner som spelas på onsdagskvällar.

Dubbelstegen är vår dubbelserie med tre olika divisioner som spelas på torsdagskvällar.

Morgonpigg? Välkommen till frukosttennis! 

Kom själv eller med en kompis – vi bestämmer tillsammans hur vi ska spela. Vill du bara spela för sig själv med en vän går det bra, känner du mer för att sätta ihop en dubbel eller blixtturnering så gör vi det!

Frukosttennisen äger rum varje fredag hela terminen med uppehåll för Majspelen. Kom kl. 7.00 eller 8.00 och var med en eller två timmar. Vi har ledare på plats som förser er med bollar och ser till att alla har någon att spela med. Vill ni hellre spela padel eller bordtennis så försöker vi lösa det också. I vår välkomnar vi särskilt ett gäng från Ljunghusens Golfklubb som vi kommer att samarbeta med kring aktiviteter på fredagsmorgnarna. The more the merrier – och perfekt för er som vill passa på att nätverka!

Pris: 70 kr för en timme, 150 kr för två timmar

TÄVLING & ELIT

Tennis har ett naturligt tävlingsmoment och vi vill ge alla som önskar möjligheter att få spela matcher. Detta uppnår vi med interna tävlingar, matchtävlingar, serielag och klubbutbyten m.m.

Turneringar på MBTK
Våra öppna tävlingar Minikannan och Majspelen skall ge ett stort socialt värde. Målet är att kunna spela i de högsta divisionerna och vi skall ge våra juniorer förutsättningar att tillhöra de främsta i landet.

Vår ambition är att utbilda spelare till våra lag och att vi både på herr- och damsidan skall vara en av elitklubbarna i Sverige.

Tennis_Olle