Extrajobb som ledare inom barngympa, dans, parkour, gymnastik med mera!

Vem är vi?
Hyllie GF är en gymnastikförening i Malmö som erbjuder aktiviteter till barn och unga i alla åldrar. Föreningen har idag följande verksamheter: Familje- & Bamsegympa, Dance Gymnastics, Parkour/Freerunning, Breakdance & Barndans. Våra medlemmar är mellan 2-18 år och vi är en gymnastikverksamhet utan krav på tävling – hos oss är alla välkomna!
Hyllie GF har idag cirka 500 medlemmar och letar hela tiden efter nya utmaningar och vägar för att utveckla vår verksamhet.

Läs mer om vår verksamhet på www.hylliesportcenter.com/hylliegf

Vem är du?
Vi söker dig som är framåt, glad och med ett stort barnasinne samt känner dig bekväm med att leda barn. Är du i behov av ett extrajobb och kan tänka dig att jobba helger och/eller eftermiddagar så ska du söka jobb hos oss. Erfarenhet och utbildning inom barngympa, dans, parkour, gymnastik och seniorgympa eller liknande bakgrund som ledare inom barnverksamhet är meriterande men ej ett krav. Ett stort intresse och engagemang för att leda barn & unga är det som gör de bästa ledarna! Vi erbjuder alla våra ledare nödvändig utbildning.

Arbetsuppgifter
Som ledare inom vår förening behöver man kunna ta ansvar, styra upp barngrupper och lägga upp planeringar tillsammans med andra ledare i föreningen. Tillsammans med en annan ledare håller du i ett pass med ca 10-15 barn.
Vi söker ledare inom flera inriktningar så som barngympa, dans, parkour, gymnastik & seniorgympa och vi är alltid öppna för nya idéer!

Tillträde: Augusti 2018, löpande

Typ av anställning: Deltid, 6 månader eller längre

Arbetstider: Eftermiddagar/kvällar och/eller helger

Lön: Fast timlön

För mer information och ansökan kontakta:
Ola Lind, verksamhetsansvarig
ola@hylliesportcenter.com