Ledaransvarig konsulent till växande förening

Var med på vår resa och utveckla en fantastisk förening som aktiverar hundratals barn!

Vem är vi?
Hyllie GF är en gymnastikförening i Malmö som erbjuder aktiviteter till barn och unga i alla åldrar. Föreningen har idag följande verksamheter: Familje- & Bamsegympa, Dance Gymnastics, Parkour/Freerunning, Breakdance & Barndans. Våra medlemmar är mellan 2-18 år och vi är en gymnastikverksamhet utan krav på tävling – hos oss är alla välkomna!
Hyllie GF har idag cirka 500 medlemmar, 20 timanställda ungdomsledare och 1 anställd konsulent. Vi växer så det knakar och letar hela tiden efter nya utmaningar och vägar för att utveckla vår verksamhet.
Läs mer om oss på www.hylliesportcenter.com/hylliegf

Arbetsuppgifter
Föreningens ledare är kärnan i vår verksamhet och i takt med att vi växer blir det extra viktigt att stödja, motivera och behålla våra ledare. Ditt huvudsakliga ansvarsområde kommer vara föreningens ledare – allt från att stötta, utvärdera och planera scheman till rekrytering av nya ledare, se över utbildningsbehov och bemanning vid lovaktiviteter & kalasbokningar. Tjänsten innefattar även en del administrativa uppgifter så som att hantera anmälningar, uppdatera sociala medier och en del marknadsföring. Arbetsuppgifterna och belastningen varierar under året då vi har som mest att göra vid terminsuppstart samt avslut.
Beroende på din erfarenhet och önskemål finns det även möjlighet att utöka tjänsten med att leda några pass i veckan.
Du arbetar nära föreningens verksamhetsansvarige och ordförande.

Vem är du?
Som person är du driven, engagerad och brinner för utveckling. För att passa för tjänsten behöver du vara social, energifylld och flexibel.
Erfarenhet inom gymnastik, dans, barnverksamhet eller likande är högst meriterande. Har du varit engagerad i föreningslivet är det också ett plus.
Utbildning inom ledarskap eller likande är meriterande.

Kanske studerar du till idrottslärare eller är före detta gymnast som söker ett givande deltidsjobb?

Tillträde: Omgående, vi håller löpande intervjuer.
Typ av anställning: Deltid 50% (kan utökas vid behov & önskemål).
Arbetstider: Flexibla arbetstider men i huvudsak på eftermiddagar/kvällar samt helger då vi har verksamhet.
Lön: Fast månadslön

Ansökan (CV & personligt brev) skickas till:
Ola Lind, verksamhetsansvarig
ola@hylliesportcenter.com, telefon 040-377804